جزئیات مدیر در مرغداری‌های گوشتی

در مرغداری‌های گوشتی، نگهداری از جوجه‌ها در هفته‌های 2 تا 4 معاش برای پیشگیری از بیماری نکروز روده که یک کدام از دغدغه‌های عمده مرغداری در سیستم با آنتی‌بیوتیک هیچ زمان» می باشد، از اهمیت بالایی برخوردار‌است، و مرغداران می‌بایستی بیاموزند که چه‌گونه از بروز این بیماری پرهزینه پیشگیری نمایند.

نکات کلیدی پیشگیری از بیماری نکروز روده در مرغداری‌ها در ذیل آمده‌اند:

ماشین جوجه کشی

• بستر کم آب

• تهویه خوب و مطلوب

• کاستن از تراکم جوجه‌ها

• ارتقا مسافت وقتی در بین جوجه‌ریزی‌ها

• و رساندن طعام باکیفیت به جوجه‌ها می‌باشد

به گفته پزشک Cummings که با شماری از این مرغداری‌ها فعالیت می نماید، شما می‌بایستی برای تنظیم مواد با کیفیت خوب برای طعام جوجه‌ها هزینه بیشتری انجام دهید.

موادی را که ممکن هست میل کردن آنان جوجه‌ها را در قبال بیماری نکروز روده جراحت‌پذیر نماید، به دور بریزید، موادی مانند پودر گوشت و پودر استخوان.

آماده بودن دائمی غذا برای جوجه‌ها نیز اهمیت دارااست چون چنین می‌کند که خالی ماندن دانخوری‌ها خطر گرفتار شدن به بیماری را ارتقا می دهد.

محصول‌های جانشین آنتی‌بیوتیک‌ها اعتنا گسترده‌ای را به خویش جلب کرده‌اند و اضافه مرغداری‌هایی که برنامه ساخت فارغ از آنتی‌بیوتیک دارا هستند از این کالا‌ها استعمال می‌نمایند.

مال‌های جانشین آنتی‌بیوتیک‌ها: پروبایوتیک‌ها، پری‌بایوتیک‌ها، اسیدهای ارگانیک، آنزیم‌ها، و مواد ضدکپک می‌باشند. ولی به گفته‌های آقای دکتر معالج Cummings در مرغداری‌هایی که وی با آن‌ها عمل مینماید هنوز به‌دنبال ترکیبی از این محصول‌ها می‌باشند که بتواند به سیرتکامل‌ای مداوم بیماری نکروز روده را در دست گرفتن نماید.

به کار گیری از پروتکسین» برای پیشگیری از نکروز روده‌ای در مرغ‌های گوشتی را برای هفته‌های 2 تا 4 تست فرمائید.

دوز مصرف 150 گرم در هر بدن کنسانتره
 

خاصیت و مختصات گوشت اردک

خاصیت گوشت بوقلمون برای بدنسازی

بازاریابی ایجاد مزرعه شترمرغ

جوجه‌ها ,بیماری ,• ,نکروز ,پیشگیری ,روده ,بیماری نکروز ,نکروز روده ,در مرغداری‌های ,از این ,پیشگیری از

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نمونه سوالات اصناف آموزش و پرورش گروه های آموزشی صنعت کشاورزی شلوارک شیک بنر Ududid آرتاب خرید و فروش انواع مختلف انگشتر بازسازی بازار